Taxe participare Congres

Revenim cu update în legătura cu organizarea celui de Al XVIII-lea  Congres Național de Uroginecologie. Întrucât programul conține și o sesiune de „live surgery” care, datorită condițiilor actuale, nu mai poate avea loc, s-a luat decizia ca următoarea ediție a congresului să fie amânată pentru 2022, când sperăm că situația la nivel național ne va permite să desfășurăm fizic sesiunile congresului.

A III-a Conferință de Estetică Ginecologică va avea loc în continuare, conform pogramului stabilit în perioada 4-5 noiembrie 2021, in format exclusiv online!

TAXE Participare Congres SREG 2021Pănă în 20 OctombrieDin 20 octombrie și pe loc
Membri SREG - Participare conferinta ONLINE200 RON400 RON
NON-Membri SREG - Participare conferinta ONLINE600 RON1000 RON
Membri SREG - WORKSHOP Precongres600 RON1200 RON
NON-Membri SREG - WORKSHOP Precongres1950 RON2500 RON
Membri SREG - Participare conferinta + WORKSHOP Precongres ONLINE740 RON1400 RON
NON-Membri SREG - Participare conferinta + WORKSHOP Precongres ONLINE2475 RON3000 RON

*Toate taxele includ TVA.

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestării, folosind cardul de debit/credit.

Taxele se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), folosind datele de mai jos:

  • Beneficiar: PROEVENTS & CONFERENCE,
    CUI: RO17149202
    Cont IBAN: RO 60 INGB0001008201148960 RON
    Banca: ING BUCURESTI

După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți dovada plății împreună cu datele pe care doriți să emitem factura fiscală, pe adresa de e-mail alin.ciuta@pproevents.com (telefon: 0755 123 448) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs. și factura fiscală aferentă plății.

Studenții au acces gratuit la manifestare exclusiv online (în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii!) numai pe baza înregistrării, prin trimiterea e-mail-ului de intenție la adresa alin.ciuta@pproevents.com însoțit de copia după adeverință care atestă acest statut.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România(CMR).

ÎNREGISTRARE CONGRES

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 25.10.2021, ora 23:59!

Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PROEVENTS & CONFERENCE colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în interesul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CUIM, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea unei manifestări medicale spre Exemplu: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice.

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumental de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar plățile se realizeaza numai în interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referitoare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@pproevents.com.